Copyright © All Rights Reserved Kontakt: e-mail eller tlf. nr. 2214 3322

Skjern - Tarm Kaninavlerforening

 

Er der nogen der har lyst til at prøve kræfter med kaninhop med deres egen kanin ?

 

Vi træner kaninhop i Skjern, så tit det kan lade sig gøre. Om sommeren foregår det på boldbanen/legepladsen i Nygade, og om vinteren i gymnastiksalen på Byskolen.

 

I Haunstrup trænes der også kaninhop en gang om ugen, lige for tiden om onsdagen. Men giv Lene en opringning for at høre mere, og for at tilmelde. Lene tlf. nr. 4038 6573, eller følg med på Facebook i gruppen "Haunstrup Hopcenter - kaninhoptræning"

 

Der er ingen krav om medlemsskab de første gange. Men skulle du blive bidt af det, er det lige nu ekstra billigt at blive medlem af Danmarks Kaninavlerforening. Da der er 1/2 pris på kontingentet til alle nye medlemmer det første år. Så når det er betalt kan man deltage i alle hopkonkurrencer rundt i landet, samt udstillinger og andre foreningsaktiviteter

 

 

Kalender:

 

14/8 kl 10

 

Skjern-Tarm Kaninavlerforening indbyder til medlemsdag, for alle medlemmer og deres familie.

Det kommer til at foregå hos Poul Erik og Susanna i Skjern den 14/8 2016 kl. 10.

Adressen er Stald Pecasus, Holstebrovej 73, 6900 Skjern

Vi starter dagen med en kop kaffe, the, juice og et stykke brød.

Derefter vil det være muligt at få en snak omkring medbragte kaniner. Susanna, som jo er udstillingsdommer, vil hjælpe med at bedømme jeres kaniner, som det vil blive gjort på en udstilling. Men vi vil også snakke om gode og dårlige egenskaber, og om hvordan man selv vurderer sine kaniner.

De der har kælekaniner, som ikke kan udstilles som racekaniner, kan få dem vurderet ud fra skalaen der bliver brugt til kælekaniner, og måske få en snak om foderstand m.m.

Er der nogen der har lyst til at hoppe lidt med deres kaniner, vil vi se om vi kan få plads til et par spring i haven.

Og så vil vi naturligvis gerne vise vores stald med kaniner frem. På den tid, kan vi nok forvente at de fleste bure er fyldt op. Så kom og tæl efter, tror der vil være lige omkring 100 kaniner.

Ved middagstid tænder vi op for grillen, og foreningen er vært med et lettere traktement.

Tilmelding senest den 1. august til Poul Erik på enten tlf. 2247 3452 eller email

 

16-17/9

 

Her vil Skjern-Tarm Kaninavlerforening sammen med Sydvestjysk Kaninavlerforening være at finde ved Helle Hallerne. Her er der en messe og forsøget på at starte dyrskue op i området igen. Derfor stiller vi op med nogle racekaniner, i en PR stand, og vil den 17 holde hopstævne der. Er der nogen der har tid og lyst, til at bruge et par timer i Helle for at fortælle om kaniner, hører vi gerne fra jer. Mere om hopstævnet i kalenderne på hopudvalgets hjemmeside.

 

24/9

 

Vores naboforening mod nord, af holder "Kanindag" i Ringkøbing. Her kan der udstilles ungdyr, og der er landets eneste udstilling kun for ungdomsmedlemmer. Derudovvver er der DM for kælekaniner, og for Stampemedlemmer. Så alle der har en kælekaniner, båder medlemmer og ikke medlemmer kan deltage og dyste om præmierne der. Derudover holder vores lokalforening hopstævne. Der vil blive hoppet, mini, let og middelsvær lige. Se mere om udstilling på RUVK.DK, Hopstævnet vil blive annonceret på hopudvalgets kalender.

 

9-11/12

 

Vestjyske kaniner, afholder her som vanligt kaninudstilling på Landsudstillingen for Racefjerkræ. Og Skjern Tarm Kaninavlerforening arrangerer hopstævne. Mere om det senere.

 

2017

 

Der arbejdes i øjeblikket på at finde et sted til vores vinterudstillling. Hvis alt går planmæssigt, bliver det den sidste weekend i januar, og måske i Borris.

 

Generalforsamling vil finde sted i februar måned.