Os

Vores stald er startet i 2006. Og har adresse i Skjern, Vestjylland. Vi har hver for sig haft kaniner før. Poul Erik startede med kaniner i 1995, og Susanna og Camilla fik deres første hopkanin i år 2000. Og vi har alle været medlem af Danmarks Kaninavlerforening siden vores første kaniner. Da vi flyttede sammen skulle vi havde et fælles staldnavn, og med hjælp fra Aase blev det til Pecasus. Det er vores 3 navne sat sammen: Poul Erik, Camilla og Susanna.

Vi har i stalden både hopkaniner, udstillingskaniner og nogle pensionister som er lovet varig ophold. Vores hopkaniner er til dels af vores eget avl, men også andre fra nogle af de dygtige hoppere vi har i Danmark. Vi forøger med vores avl, hele tiden at forbedre deres evner, men ligger også rigtig stor vægt på deres temperement. Der er nemlig ikke nogen af os, der vil være tvunget til at have beskyttelsesdragt på for at være sammen med vores kaniner.

Af udstillings og avlskaniner har vi Dværgvæddere i vildtgrå, Hermelin hotot, Hermelin sort, Hermelin schwarzgrannen, en smule Hermelin chinchilla. Tidligere har vi haft Lux, Rhinsk Schecke, Lille Sølv, og Schwarzgrannen. Vi går meget op i avls arbejdet med vores kaniner og deltager hvert år på 5-8 udstillinger. Her i blandt LU og Landsskuet i Herning. Og så deltager vi i alle de hopstævner rundt i Danmark som vi kan få tid til.

Lidt om os:

  • Poul Erik er født 1963, har tidligere arbejdet som tømmer, været ansat i forsvaret og arbejder nu som pædagog i en SFO i Videbæk. Er formand for Skjern-Tarm Kaninavlerforening. uddannet kaninhopdommer. Har avler nr. 1973
  • Susanna er født i 1962, har tidligere arbejdet som teknisk assistent og livredder i mange år. Men er nu førtidspensionist pga psykisk sygdom. Er webmaster for denne side, er kasserer i Skjern-Tarm Kaninavlerforening, medlem af landsskueudvalget for kaninerne, uddannet hopdommer, og er i gang som udstillings-dommeraspirant. Har avler nr. 2064.
  • Camilla er født i 1992, bor ikke hjemme mere, men i Lønborg sammen med Morten. Da de endnu ikke selv har fået gjort klar til kaninerne, bor hendes hopkaniner her. Hun er uddannet kaninhopdommer i foråret 2013.

Vi er en meget dyreglad familie, og udover kaninerne har vi et voliere med kanariefugle, katte i stalden, høns i haven og to hunde. Og det er nok kun pladsen der sætter begræsning for at der ikke er mange flere dyr her.

 

Hos os har vi kaniner fordi, vi kan lide at omgåes kaninerne, og nyder den daglige pasning.

Kontakt: e-mail eller tlf. nr. 2214 3322

Copyright © All Rights Reserved